Al 5823 tevreden klanten.  Ben jij de volgende?

Met Postbird lukt het!

Verzend 1, 100 of 10.000 brieven, aangetekende stukken of facturen wereldwijd in slechts 10 seconden met Postbird. De krachtige en veelzijdige oplossing voor al jouw wensen met postverzending.

Mijn Post Verzenden

Aanrader!


"Postbird heeft onze documentverwerking enorm vereenvoudigd en bespaart ons tijd en geld. Echt een aanrader voor elk bedrijf!"

Ontdek Postbird nu

Zo werkt het ...

Stap 1: Registreer je Postbird-account

Klaar om te beginnen met het gemak van Postbird?  Registreer je eigen Postbird-account vandaag nog en ontdek een nieuwe wereld van efficiëntie en kostenbesparingen bij het verzenden van post.

Registreer je nu

Stap 2: Document uploaden


Upload moeiteloos je documenten naar ons veilige platform. Geen gedoe, geen technische obstakels.

Begin met verzenden

Stap 3: Controleer het adres


Valideer snel en eenvoudig het adres om ervoor te zorgen dat je poststuk op tijd en correct wordt bezorgd. Wij zorgen voor de details, jij kunt met vertrouwen doorgaan met je dagelijkse werkzaamheden.

Probeer het hier uit

Stap 4: Kies de opties


Wil je aangetekend verzenden voor extra zekerheid? Of wil je kosten besparen met non-prior verzending? Je hebt ook de mogelijkheid om afdrukkleuren en dubbelzijdige afdrukopties aan te passen. De keuze is aan jou, want bij Postbird draait alles om gemak en controle.

Verzend je eerste brief

Stap 5: Go!


Klaar! Wij nemen het vanaf hier over. We drukken je document af, vouwen het, stoppen het in een envelop en frankeren het. Vervolgens wordt het opgehaald door de lokale postverwerker in het land waar het document is afgedrukt.

Probeer Postbird nu

Start meteen zonder kosten


Registreer vandaag nog online en begin direct met verzenden, zonder opstartkosten. Het werkt snel en moeiteloos!

Tijdswinst en 24/24 beschikbaar


Besparen op administratieve rompslomp is altijd een slimme zet. Met Postbird kun je 24/7 genieten van eenvoud en gemak, zonder gedoe met postzegels en enveloppen. Zo hou jij meer tijd over voor jouw kernactiviteiten.

Veilig


Elke factuur, brief of aangetekende zending die je uploadt, wordt beschermd door middel van een versleutelde verbinding. Alleen jij hebt toegang tot deze documenten via jouw account.

Op maat van jouw bedrijf

Zie je kansen om Postbird te integreren met jouw bestaande software? Laat het ons weten, en we staan klaar om je te assisteren bij de naadloze integratie.

Personaliseren

Eigen briefpapier gebruiken? Natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat jouw brief of factuur in eigen huisstijl wordt gedrukt of we voegen een specifieke bijlage, of logo op de envelop toe als je dat wilt.

Internationaal

Wij kunnen jouw documenten afdrukken en verzenden vanuit diverse internationale locaties, wat zorgt voor een razendsnelle bezorging en aanzienlijke kostenbesparingen!

Nog vragen?

Geen probleem, we helpen je graag verder.  Neem gerust contact op!

Contact


 
Bereken de prijs voor jouw verzending

Aantal brieven:

Aantal bladzijden:

Afdruk kleur:

Afdruk dubbelzijdig:

Adres pagina toevoegen:

Document archiveren na verzending:

Verzending prior:

Aangetekende verzending:

Verzending met ontvangstbevestiging:

Land van bestemming: