Ons Geld-Terug-Beleid

Bij Postbird zetten we ons in voor betrouwbaarheid en tijdige levering. Onze geld-terug-garantie is een belofte aan u: als wij jouw document niet binnen de gespecificeerde periode aan het postbedrijf leveren, garanderen wij de terugbetaling van het betaalde bedrag.

​Contact​

Ik was een beetje huiverig vanwege een aantal gemengde reviews maar toen ik contact opnam met de klantendienst kreeg ik snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen, waardoor ik toch overstag ben gegaan. Heel erg blij mee, want mijn aangetekende brief is binnen de beloofde tijd geprint, verzonden en bezorgd en de Track & Trace code ontving ik ook automatisch. Ik kan Postbird van harte aanbevelen!

Alicia Tai

Hoe het Werkt:

Geldigheid

Deze garantie is van toepassing wanneer Postbird verantwoordelijk is voor vertraging in het overdragen van uw document aan het postbedrijf.

Uitzonderingen

Let op, deze garantie dekt niet de bezorgtijden van het postbedrijf zelf. Onze verantwoordelijkheid eindigt zodra uw brief bij het postbedrijf is afgeleverd.

Claim Proces

Indien je in aanmerking komt, zal de terugbetaling snel en zonder gedoe worden verwerkt. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.