Wanneer wordt mijn document verzonden? (NL)


EN  FR

Wanneer wordt mijn document verzonden?



Het moment van verzending kan variëren afhankelijk van het land van bestemming. We streven ernaar om je post zo snel mogelijk te verwerken. Hier zijn de verschillende mogelijkheden voor verzending:

  • België: Bevestig je verzending voor 17.00 uur en we drukken het dezelfde werkdag af en verzenden het de volgende werkdag.
  • Nederland, Duitsland, Frankrijk: Bevestig je verzending vóór 5.00 uur 's ochtends en we drukken het dezelfde werkdag af en verzenden het ook dezelfde werkdag.
  • Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Australië: Bevestig je verzending voor 17.00 uur en we drukken het dezelfde werkdag af en verzenden het de volgende werkdag.
  • Internationaal: Bevestig je verzending voor 17.00 uur en we drukken het dezelfde werkdag af en verzenden het de volgende werkdag.

Houd er rekening mee dat deze tijden indicatief zijn en kunnen variëren op basis van lokale feestdagen en postverwerkingstijden. We streven er echter altijd naar om je post zo snel mogelijk te versturen, zodat je profiteert van een efficiënte en snelle bezorging.