EN NL FR

Houd je klanten makkelijk op de hoogte.
Met Postbird verstuur je al je afspraakherinneringen met één knop.

Steeds verbonden en online, maar toch durven je klanten hun gemaakte afspraken te vergeten. Jouw patiënten herinneren aan een afspraak? Of automatisch herinneringen sturen voor een halfjaarlijkse controle? Dat doe je met een kaartje. Met Postbird stuur je makkelijk en snel gepersonaliseerde herinneringen.

Aan de slag
“We sturen onze klanten een of twee keer per jaar een kaartje met een afspraakherinnering. Eigenlijk deden we dat steeds één-voor-één via de post, maar met Postbird gaat dat nu snel en automatisch. Scheelt ons heel wat tijd!”

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Eén PDF-bestand in A4-formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Download onze app om meerdere documenten te versturen in één klik.
Zorg ervoor dat het adres in de groene kader staat voor automatische adresherkenning. 

Download Vensterafmetingen Postbird

2. Check de gegevens

Wordt het adres of de adressen herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een extra voorblad toevoegen met een aangepast adres. 

3. Bepaal je voorkeuren

Hoe wil je de brief verzenden: In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend? 

4. Go!

Dankzij onze samenwerking met bpost ben je zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code en bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 750 tevreden klanten!