EN NL FR

Win tijd en geld.
Dankzij Postbird verstuur je al jouw brieven met één knop.

1.000 brieven tegelijkertijd verzenden was nog nooit zo eenvoudig. Installeer onze client applicatie en plaats jouw bulkmail in een aparte map op de PC. Upload deze map in de applicatie en klik op verzenden. Jouw werk zit er nu op, want wij zorgen voor de rest. Dankzij onze partner Bpost garanderen we een veilige en discrete levering van alle brieven, documenten en facturen. Nooit meer enveloppen, briefpapier, inkt en onnodige inzet van personeel nodig. Met Postbird win je tijd en geld.

Aan de slag
“Dankzij Postbird besparen we heel wat tijd en geld op het werk. We moeten ons nooit nog zorgen maken om iedere maand onze brieven te versturen. En het blijkt nog goedkoper te zijn dan het zelf te doen. Wij zijn fan!”

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Eén PDF-bestand in A4-formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Download onze app om meerdere documenten te versturen in één klik.
Zorg ervoor dat het adres in de groene kader staat voor automatische adresherkenning. 

Download Vensterafmetingen Postbird

2. Check de gegevens

Wordt het adres of de adressen herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een extra voorblad toevoegen met een aangepast adres. 

3. Bepaal je voorkeuren

Hoe wil je de brief verzenden: In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend? 

4. Go!

Dankzij onze samenwerking met bpost ben je zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code en bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 750 tevreden klanten!