EN NL FR

Verlies geen tijd meer aan facturen.
Dankzij postbird verstuur je al jouw facturen met slechts één klik op de knop. Online, eenvoudig en goedkoper

Gedaan met handmatig facturen afdrukken, in enveloppes steken, frankeren en met de post versturen. Dankzij Postbird doe je dit allemaal vanachter de computer. Integratie met jouw eigen boekhoudpakket? Het kan! Dankzij onze partner Bpost garanderen we een veilige en discrete levering. En dat tegen de goedkoopste tarieven.

Aan de slag
“Postbird is een meerwaarde gebleken voor mijn boekhouding. Als zaakvoerder was ik vroeger soms talloze uren kwijt aan het afdrukken en versturen van facturen."

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Eén PDF-bestand in A4-formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Download onze app om meerdere documenten te versturen in één klik.
Zorg ervoor dat het adres in de groene kader staat voor automatische adresherkenning. 

Download Vensterafmetingen Postbird

2. Check de gegevens

Wordt het adres of de adressen herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een extra voorblad toevoegen met een aangepast adres. 

3. Bepaal je voorkeuren

Hoe wil je de brief verzenden: In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend? 

4. Go!

Dankzij onze samenwerking met bpost ben je zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code en bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 750 tevreden klanten!