EN NL FR

Maak het jezelf gemakkelijk.
Verlies geen tijd meer in het postkantoor. Dankzij Postbird verstuur je zelf aangetekende brieven met één druk op de knop.

Een aangetekende zending versturen is altijd nèt wat meer gedoe. Maar niet met Postbird. Vergeet aanschuiven in de rij en zoeken naar de openingsuren van het postkantoor. Met Postbird verstuur je aangetekende zendingen vanachter je computer. Wanneer het jou past. Daarbij doen we dat zelfs met jouw eigen briefpapier en logo. Handig en professioneel.

Aan de slag
“In ons metier versturen we vaak gevoelige informatie en rekenen we op de zekerheid en vertrouwelijkheid van een aangetekend schrijven. Met meerdere tijdrovende bezoeken per week aan het postkantoor tot gevolg. Dankzij Postbird sturen we nu aangetekende zendingen met hetzelfde gemak als een gewone brief. En da’s natuurlijk fantastisch.”

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Eén PDF-bestand in A4-formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Download onze app om meerdere documenten te versturen in één klik.
Zorg ervoor dat het adres in de groene kader staat voor automatische adresherkenning. 

Download Vensterafmetingen Postbird

2. Check de gegevens

Wordt het adres of de adressen herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een extra voorblad toevoegen met een aangepast adres. 

3. Bepaal je voorkeuren

Hoe wil je de brief verzenden: In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend? 

4. Go!

Dankzij onze samenwerking met bpost ben je zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code en bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 750 tevreden klanten!