EN NL FR

Houd je klanten makkelijk op de hoogte.
Met Postbird verstuur je al je afspraakherinneringen met één knop.

Steeds verbonden en online, maar toch durven je klanten hun gemaakte afspraken te vergeten. Jouw patiënten herinneren aan een afspraak? Of automatisch herinneringen sturen voor een halfjaarlijkse controle? Dat doe je met een kaartje. Met Postbird stuur je makkelijk en snel gepersonaliseerde herinneringen.

Aan de slag
“We sturen onze klanten een of twee keer per jaar een kaartje met een afspraakherinnering. Eigenlijk deden we dat steeds één-voor-één via de post, maar met Postbird gaat dat nu snel en automatisch. Scheelt ons heel wat tijd!”

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Jouw PDF- of Word-bestanden in A4 formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Gebruik onze webapplicatie om meerdere documenten te versturen in één klik. Automatische adresherkenning indien het adres op de juiste positie staat voor vensterenveloppen. Bekijk hier de juiste positie voor het adres

2. Check de gegevens

Wordt het adres automatisch herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een voorblad toevoegen met een aangepast adres door op de grijze potlood te klikken langs de brief. 

3. Bepaal je voorkeuren

In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend, met enkel of dubbel venster? Selecteer de gewenste brieven, klik op de grijze potlood en geef je voorkeuren door. 

4. Go!

Betaal de brieven en vervolgens ben je dankzij onze samenwerking met bpost zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code. Bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 1500 tevreden klanten!