EN NL FR

Stuur je boodschap de wereld in met één klik.
Met Postbird verstuur je met één klik al jouw persoonlijke brieven tegelijkertijd. Zo bereik je snel, makkelijk én persoonlijk jouw doelpubliek.

Met die overvolle mailbox is het soms moeilijk om efficiënt jouw doelgroep te bereiken. Waarom niet fysiek je boodschap brengen? Via Postbird stuur je makkelijk en snel veel brieven tegelijkertijd. Zelfs gepersonaliseerd als je wil. En dat zonder gedoe met printers, postzegels en etiketten.

Aan de slag
“Bij ons communicatiebureau waren we op zoek naar en efficiënte oplossing om persoonlijke uitnodigingen uit te sturen. Dankzij Postbird stuurden we maar liefst 367 brieven tegelijkertijd uit. Elk met individuele aanspreking en adressering. En wat mooier is: we spaarden zo heel wat tijd en geld uit!”

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Jouw PDF- of Word-bestanden in A4 formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Gebruik onze webapplicatie om meerdere documenten te versturen in één klik. Automatische adresherkenning indien het adres op de juiste positie staat voor vensterenveloppen. Bekijk hier de juiste positie voor het adres

2. Check de gegevens

Wordt het adres automatisch herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een voorblad toevoegen met een aangepast adres door op de grijze potlood te klikken langs de brief. 

3. Bepaal je voorkeuren

In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend, met enkel of dubbel venster? Selecteer de gewenste brieven, klik op de grijze potlood en geef je voorkeuren door. 

4. Go!

Betaal de brieven en vervolgens ben je dankzij onze samenwerking met bpost zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code. Bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 1500 tevreden klanten!