EN NL FR

Verlies geen tijd meer aan facturen.
Dankzij postbird verstuur je al jouw facturen met slechts één klik op de knop. Online, eenvoudig en goedkoper

Gedaan met handmatig facturen en aanmaningen afdrukken, in enveloppen steken, frankeren en met de post versturen. Dankzij Postbird doe je dit allemaal vanachter de computer. Integratie met jouw eigen boekhoudpakket of facturatieprogramma? Het kan! Dankzij onze partner Bpost garanderen we een veilige en discrete levering.
En dat tegen de goedkoopste tarieven.

Contacteer ons
“Postbird is een meerwaarde gebleken voor mijn boekhouding. Als zaakvoerder was ik vroeger soms talloze uren kwijt aan het afdrukken en versturen van facturen."

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Jouw PDF- of Word-bestanden in A4 formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Gebruik onze webapplicatie om meerdere documenten te versturen in één klik. Automatische adresherkenning indien het adres op de juiste positie staat voor vensterenveloppen. Bekijk hier de juiste positie voor het adres

2. Check de gegevens

Wordt het adres automatisch herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een voorblad toevoegen met een aangepast adres door op de grijze potlood te klikken langs de brief. 

3. Bepaal je voorkeuren

In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend, met enkel of dubbel venster? Selecteer de gewenste brieven, klik op de grijze potlood en geef je voorkeuren door. 

4. Go!

Betaal de brieven en vervolgens ben je dankzij onze samenwerking met bpost zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code. Bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 1500 tevreden klanten!