EN NL FR

Bedrijfsoplossingen op maat.
Postbird is de ideale oplossing voor de postverwerking van bedrijven

Integreer op meerdere manieren met Postbird of gebruik onze webapplicatie voor de verzending van al jouw brieven, aangetekende brieven en facturen. Het gebruiksgemak van onze service zorgt niet alleen voor een enorme tijdsbesparing door manueel werk overbodig te maken, maar ook voor een goedkopere werking. Dankzij Postbird is de aankoop van printers, inkt, briefpapier, enveloppes en postzegels compleet overbodig. Je bespaart 90% tijd en 13% kosten. Een brief online verzenden via Postbird kan al vanaf 0.87 €. Dus waarom nog twijfelen? Contacteer ons voor jouw oplossing op maat!

Contacteer ons
“We zouden al jaren geleden Postbird gebruiken als we wisten dat het bestond. Als bedrijf spendeerden we heel wat tijd en geld in het afdrukken en versturen van brieven. Nu is onze postverwerking vereenvoudigd wat tot leidt tot een efficiëntere organisatie. Postbird is een zeer handige tool voor iedereeen die tijd en geld wilt besparen!”

Aan de slag gaan

Gebruik één van volgende mogelijkheden voor de verzending van al jouw post.

1. Gebruik de webapplicatie

Gebruik onze applicatie en verstuur op eenvoudige wijze al jouw uitgaande post. Upload de brieven, bepaal de voorkeuren en zodra de betaling voldaan is, worden alle brieven verwerkt voor verzending. Met het gebruik hiervan bespaar je geld en tijd. 

2. API integratie

Postbird heeft een API ontwikkeld die kan gebruikt worden om te integreren met eender welke applicatie. Meer informatie hierover vind je in onze documentatie

3. Mail integratie

Creëer een e-mailadres die de brieven in PDF zal ontvangen en geef ons de gewenste specificaties door.
Een voorbeeld hiervan is aangetekend-in-kleur@bedrijf.com. Wij zorgen langs onze kant ervoor dat Postbird automatisch de mailbox zal scannen en de brieven in de bijlage zal verwerken voor verzending.

 

 

4. Oplossingen op maat

Voldoet één van bovenstaande opties niet aan wat je nodig hebt? Contacteer ons dan voor een specifieke oplossing op maat van jouw bedrijf.

Reeds meer dan 1500 tevreden klanten!